Zonnepanelenproject

Denkt u erover om uw huis te verduurzamen met zonnepanelen? Weet u nog niet hoe u dat moet organiseren of financieren? De Parkstadgemeenten Brunssum, Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, Nuth, Onderbanken, Simpelveld en Voerendaal starten met een grootschalig zonnepanelenproject. Wellicht is dit de ideale oplossing voor u! Op de website www.zonnepanelenprojectparkstad.nl treft u meer informatie aan.

Meer weten?

U bent van harte welkom op een van onze informatiebijeenkomsten:

  • 25 januari 2017: Cultureel Centrum de Borenburg, Furenthela 16 te Voerendaal
  • 8 maart 2017: Grand Café Klumme, Klimmenderstaat 8 te Klimmen
  • 22 maart 2017: Gemeenschapshuis ’t Wouves, Dorpsplein 14 te Ransdaal.

De informatieavonden zullen steeds om 19.30 uur starten. U bent vanaf 19.15 uur van harte welkom. Om een goede inschatting te kunnen maken van het aantal bezoekers per informatieavond, zodat we u een zitplaats kunnen aanbieden, is inschrijving gewenst. Stuur een e-mail naar informatieavonden@voerendaal.nl onder vermelding van ‘zonnepanelenproject Parkstad’. Laat ons weten op welke avond/ locatie u wilt komen en met hoeveel personen u komt.

Is uw dak geschikt voor zonnepanelen?

Met de zonnekaart kunt u zien of uw dak geschikt is voor zonnepanelen of zonneboilers. Op de website www.voerendaal.zonnekaart.nl vult u uw adres in. U ziet dan gelijk of uw dak geschikt is en het geeft een betrouwbare inschatting van het aantal zonnepanelen dat hierop geplaatst kan worden. Met behulp van een eenvoudige rekenmodule rekent u snel uit wat de investering zal opleveren.