Werk aan de weg

De gemeente Voerendaal timmert hard aan de weg. Blijf op de hoogte van de wegwerkzaamheden in de gemeente Voerendaal. 

Op diverse wegen worden nieuwe wegmarkeringen aangebracht. Voor meer informatie over de betekenis van deze strepen op de weg, verwijzen wij u naar de site van de rijksoverheid.

Voor werkzaamheden die plaatsvinden bij verschillende groenprojecten, zoals Parkgebied 't Brook en Parkgebied Klimmen vindt u informatie bij Bouwen en Wonen/Projecten.

 

 • Houtstraat Klimmen

  De werkzaamheden starten op 15 mei. Nadere informatie volgt.

 • Hunsstraat-Dalstraat

  Update mei 2017
  Fase 1 Hunsstraat is afgerond! De werkzaamheden in en aan de Hunsstraat-Dalstraat gaan gestaag vooruit. Fase 1 Hunsstraat tussen de Breedenweg en de Dalstraat is gereed en 22 mei is de aannemer gestart met de werkzaamheden aan de Dalstraat. Als eerste wordt de ondergrondse waterbuffer aangelegd onder de parkeerstrook waarna vervolgens gestart wordt met de aanleg van het regenwaterriool. Voor het hele werk blijft gelden dat gemotoriseerd verkeer en fietsers worden omgeleid. Hulpdiensten zijn geïnformeerd over de werkzaamheden en hebben te allen tijden doorgang door de werkzaamheden van de aannemer!

  Start werkzaamheden
  De werkzaamheden aan de 1e fase van de Hunsstraat verlopen voorspoedig, de nieuwe bandenlijn is geplaatst, de fundering is geprofileerd en de aannemer is bezig met het straten van de molgoten.
  De aannemer heeft nog ca. 14 dagen werk aan deze fase en gaat dan over naar fase 2: de Hunsstraat v.a. de Kerkstraat en de Dalstraat met als consequenties dat de Daelsweg wordt afgesloten en het verkeer van en naar Ubachsberg wordt omgeleid (zie bijlagen).

  Fase 2 duurt van 22 mei t/m 14 juli.

  Meer info
 • Werkzaamheden Bergseweg

  Donderdag 13 april 2017 om 16.30 uur is de Bergseweg officieel geopend en opengesteld voor alle verkeer. De bewegwijzering inzake de afsluiting en de omleidingsborden worden z.s.m. door de aannemer verwijderd.

  Meer info
Archief