Zomerfestival

Van 9 juni tot en met 18 juni 2017 vindt binnen de gemeente het Zomerfestival Voerendaal plaats. Het rijke verenigingsleven presenteert zich in een week vol cultuur! Het is hoog tijd om het best bewaarde geheim van Limburg met de rest van de wereld te delen! Voerendaal is het best bewaarde geheim van Limburg! Het is een gemeente waar je eindelijk weer eens lekker je zelf kan zijn, waar je kan onthaasten, waar je van de natuur mag genieten, waar je cultuur kunt snuiven, waar je heerlijk kunt genieten van lekker eten en drinken, waar de mensen nog vriendelijk zijn tegen elkaar, waar je nog gratis kan parkeren, waar de pareltjes nog voor het oprapen liggen in de vijf dorpskernen met elk hun eigen identiteit! Tijdens het Zomerfestival Voerendaal 2017 wordt dit geheim gedeeld met de rest van de wereld!

Verenigingen werken samen, ondernemers laten zich zien. Het festival gaat u verrassen met activiteiten voor jong en oud, verspreid over alle kernen. 

Het Zomerfestival Voerendaal bouwt haar fundament op het verenigingsleven en de eigen samenleving, maar wil ook zéér zeker mensen van buiten haar gemeentegrenzen uitnodigen en verleiden tot een bezoek aan de Gemeente Voerendaal. Zomerfestival Voerendaal is een cultureel festival. Dit betekent dat de activiteiten die worden geprogrammeerd binnen de volgende categorieën vallen: uitvoerende kunst zoals muziek, toneel en dans, beeldende kunst, culinair of Limburgse volkscultuur. Denkt u aan een muziekvoorstelling midden in een wei, ontbijten en dineren met sterren, een kastelenwandeltocht, een stijldansworkshop, openluchtconcerten, een DJ workshop, verhalen beluisteren in een vintage kapsalon en nog zoveel meer. Met andere woorden we delen graag de geheimen van Voerendaal met u!

In het programma vindt u alle activiteiten.

Volg het Zomerfestival Voerendaal via www.facebook.com/zomerfestivalvoerendaal.