Gerda Moonen-Rademakers

Gerda Moonen

Graag wil ik mij aan jullie voorstellen zodat jullie een idee krijgen over hoe ik als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand jullie trouwdag een speciaal tintje kan geven. Mijn naam is Gerda Moonen-Rademakers en ik werk als groepsleerkracht in het basisonderwijs. Ik woon in Voerendaal en ik vind het een prachtige Limburgse gemeente met veel bijzondere plekken!

Ik vind het belangrijk dat de bijdrage die ik mag leveren aansluit op de wensen en verwachtingen die jullie als bruidspaar hebben. Het is immers een bijzondere dag en als trouwambtenaar vind ik het mijn taak om dat kleine stukje, het officiële gedeelte van jullie huwelijksdag, op een persoonlijke manier in te vullen zodat jullie er met veel plezier nog heel lang aan terugdenken. Dit bijzonder verdient mijn speciale aandacht en ervaar ik als een voorrecht; het is immers jullie trouwdag die ik mag begeleiden! Daarom wil ik graag voor het huwelijk samen met jullie praten over de wijze waarop jullie deze wensen en verwachtingen vorm willen geven en op welke wijze ik dit voor jullie kan vertalen in een bijzondere en persoonlijke toespraak en huwelijksvoltrekking. Tijdens het gesprek zullen ook zaken van praktische aard aan de orde komen.

Ik wens alle aanstaande bruidsparen veel geluk en succes bij de voorbereiding van hun huwelijk en een alvast stralende dag toe!