Isabel Landsheer

Isabel Landsheer

Mijn naam is Isabel Landsheer en ik ben geboren in Dieren. Via vele omzwervingen in binnen- en buitenland ben ik uiteindelijk in het mooie Limburgse Voerendaal komen te wonen. Van oorsprong ben ik lerares handvaardigheid en textiele werkvormen. Ik heb jarenlang met plezier voor de klas gestaan.

Momenteel ben ik naast Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand te Voerendaal eigenaar van mijn bedrijf ‘Mooi Gesproken door Isabel’. Het verwoorden van wat mensen voelen, denken, beleefd hebben of is overkomen in een speech is mijn levenswerk geworden! Dit doe ik met veel passie en toewijding.

Ik vind het een eer om BABS te zijn en zo mee te mogen werken aan wat vaak wordt gezegd ´de mooiste dag van je leven´. Een dag die je met zoveel zorg voorbereidt. Of je het nu groots gaat vieren of klein, met veel aanwezigen of met enkelen, het is een belangrijk moment. Er is besloten samen verder door het leven te gaan en dit officieel vast te laten leggen.

Maar hoe gaat het dan? Wat is er mogelijk? Tijdens een voorgesprek leg ik het allemaal graag uit. Samen bekijken we welke wensen er zijn en samen werken we toe naar dat mooie moment waarbij iedereen ontroert raakt. Het moment dat komt na de vraag: “Wat is daarop uw antwoord?”