Over de Burgerij

Nieuws over de Burgerij kunt u ook volgen op de facebookpagina van De Burgerij!

Hart voor Voerendaal hulplijn
Zolang er door corona nog beperkende maatregelen gelden blijft de Hart voor Voerendaal hulplijn bestaan. Vrijwilligers bellen de reguliere bezoekers van de Hoeskamers en andere inwoners van de gemeente die daar behoefte aan hebben, regelmatig om een praatje te maken, om te horen hoe het gaat. Zou u het fijn vinden om gebeld te worden? Of kent u iemand waarover u zich zorgen maakt? Neem dan contact op via 06 - 13 03 14 72 of stuur een email naar burgerij@voerendaal.nl.

Bezoekers aan tafels in Burgerij Voerendaal-Kunrade

De Burgerij is dé plek voor al uw vragen op het gebied van wonen, zorg en welzijn, voor een gezellig praatje of een luisterend oor. De Burgerij bevindt zich in alle kernen van Voerendaal, in Klimmen, Voerendaal-Kunrade, Ransdaal en Ubachsberg. In iedere kern heeft de Burgerij een eigen invulling, die past bij de inwoners en de voorzieningen die er al zijn. Bekijk het filmpje voor een eerste indruk.

burgerij v-k

 

de Burgerij Voerendaal-Kunrade

 

                         

Vanuit de Burgerij worden verschillende initiatieven georganiseerd. 

Iedere maand wordt voor elke Burgerij in een maandprogramma vastgelegd wat er zoal te doen is. Bekijk de actuele programma's.

Heeft u een idee voor een activiteit of wilt u zelf een workshop/lezing geven over uw hobby aan buurtgenoten? Heeft u een plan om de leefbaarheid van de wijk te verbeteren? Of bent u op zoek naar leuk vrijwilligerswerk in de buurt? Tips voor activiteiten die u graag zou willen doen of suggesties voor onderwerpen waarover u meer wilt weten zijn daarom van harte welkom!

Meld dit bij de InfoBalie (burgerij@voerendaal.nl of 06 - 13 03 14 72) of bij de gemeente, Wendy Bovens of Krystl Prins (wendy.bovens@voerendaal.nl / krystallia.prins@voerendaal.nl of 045 - 575 33 99). Dan nemen wij contact met u op.