Het Buurtteam

Het BuurtTeam helpt mensen met een kleine beurs die bepaalde klussen zelf niet kunnen doen en hiervoor ook geen beroep kunnen doen op familie, vrienden of buren. Het gaat hierbij om ‘kleine’ werkzaamheden zoals het ophangen van een lampje, het instellen van de tv, telefoon of computer, het opruimen van sneeuw of bladeren, het repareren van een klemmende deur of lichte tuinwerkzaamheden. Ook kunt u terecht met vragen over uw computer, I-pad of telefoon. 

Lid van het Buurtteam

Het BuurtTeam biedt daarnaast ondersteuning bij administratieve taken en zet vrijwilligers in voor het verrichten van hand-en-spandiensten na een ziekenhuis- of revalidatieopname. Ook hier gaat het om kleine klussen zoals koken, een boodschap doen of iets ophalen bij de apotheek. Vrijwilligers komen op verzoek langs voor bijvoorbeeld een praatje of om samen de Burgerij te bezoeken. Voor een afspraak kunt u contact opnemen via de InfoBalie via 06 - 13 03 14 72 of stuur een email naar burgerij@voerendaal.nl.

Vindt u het leuk om als vrijwilliger aan de slag te gaan bij het BuurtTeam? Meld u zich dan aan bij Wendy Bovens of Krystl Prins (wendy.bovens@voerendaal.nl / krystallia.prins@voerendaal.nl of 045 - 575 33 99).