Talent Werkt!

De meeste mensen zetten hun talenten actief in. Voor hun werk, vrijwilligerswerk, als mantelzorger. Een actieve bijdrage aan de samenleving geeft het leven kleur en maakt dat een mens zich gezien en nuttig voelt. Je talenten inzetten en meedoen is niet voor iedereen even vanzelfsprekend. Voor mensen met een beperking is het soms moeilijk om hun talenten uit te dragen, waardoor zij onontdekt blijven. Voor andere mensen is de stap om iets te gaan doen simpelweg té groot geworden.

Talent Werkt is dé paraplu voor alle initiatieven in Voerendaal waardoor mensen de kans krijgen om hun talenten in te zetten en (weer) mee te doen in de samenleving. Het gaat hierbij niet alleen om werk, maar ook om vrijwilligerswerk en het organiseren van en deelnemen aan, tal van activiteiten in Voerendaal. Talent Werkt, werkt! Mensen met goede ideeën (ondernemers, inwoners, vrijwilligers van de Burgerij, politici, zzp’ers, vrijwilligers en medewerkers van de gemeente Voerendaal, ISD Kompas en Wozl) verzamelen tijdens Werkateliers ideeën en concrete acties, waarmee we talenten in Voerendaal een kans geven.

Daarnaast is er een boekje(pdf2 MB) uitgebracht waarin alle informatie te vinden is. Bekijk ook het filmpje over Groen Talent Werkt, Talent Werkt Ondernemers en Talent Werkt Vrijwilligers.

Meer weten of meedoen?
Volg Talent Werkt op Facebook. Wilt u ook een bijdrage leveren aan Talent Werkt? Of heeft u vragen of suggesties? Heeft u interesse in het boekje? Neem dan contact op via talentwerkt@voerendaal.nl.