Over de Burgerij

Burgerij Voerendaal-Kunrade

De Burgerij is dé plek voor al uw vragen op het gebied van wonen, zorg en welzijn, voor een gezellig praatje of een luisterend oor. De Burgerij bevindt zich in alle kernen van Voerendaal, in Klimmen, Kunrade-Voerendaal, Ransdaal en Ubachsberg. In iedere kern heeft de Burgerij een eigen invulling, die past bij de inwoners en de voorzieningen die er al zijn. Bekijk het filmpje voor een eerste indruk.

Tijdens de open dag op 15 mei gingen burgemeester en wethouders langs bij elke Burgerij in elke kern. Bekijk het filmpje voor een indruk van deze mooie dag waarbij de vele activiteiten van de Burgerij zichtbaar waren.

Vanuit de Burgerij worden verschillende initiatieven georganiseerd, zoals de BuurtBus, de BoodschappenBus, het I-Café, het BuurtTeam, de TaalClubMannen achter de PannenKlussen met Zussen en het BuddyProject

Openingstijden Voerendaal-KunradeOpeningstijden KlimmenOpeningstijden RansdaalOpeningstijden Ubachsberg

Heeft u een idee voor een activiteit of wilt u zelf een workshop/lezing geven over uw hobby aan buurtgenoten? Heeft u een plan om de leefbaarheid van de wijk te verbeteren? Of bent u op zoek naar leuk vrijwilligerswerk in de buurt? Tips voor activiteiten die u graag zou willen doen of suggesties voor onderwerpen waarover u meer wilt weten zijn daarom van harte welkom!

Meld dit bij de Burgerij of bij de gemeente, via Josien Tillmanns, 06 – 30 57 79 51. Dan nemen wij contact met u op.