De Boodschappenbus

Voor de BoodschappenBus zijn nieuwe maatregelen getroffen. De boodschappendienst blijft in Voerendaal op woensdag en vrijdag overeind. De vrijwilligers van de BoodschappenBus halen de boodschappen in de supermarkt en brengen deze bij de inwoners thuis. Maakte u geen gebruik van de Boodschappendienst, maar zou u dat nu graag willen? Dat kan! Het gaat dan om mensen die niet in staat zijn om zelf boodschappen te doen en geen hulp hebben van familie, vrienden of buurtgenoten. U kunt u telefonisch aanmelden via 06 - 30 04 17 84 of via e-mail voerendaalbuurtbus@gmail.com.

Bent u slechtziend, slecht ter been of heeft u een andere reden waardoor het voor u moeilijk is om zelfstandig een boodschap te doen? Dan kunt u een beroep doen op de BoodschappenBus. Deze is er voor inwoners uit Ubachsberg/Craubeek/Weustenrade/Retersbeek/Winthagen en Ransdaal die niet in staat zijn zelf boodschappen te doen. Deze service is gratis.  

Inwoners die gebruik maken van de Boodschappenbus

Hoe gaat het in zijn werk?
U kunt binnenlopen en u aanmelden tijdens de openingstijden bij de Burgerij Ransdaal en Klimmen. Daarnaast kunt u zich telefonisch en per email aanmelden. Als u zelf niet kunt mailen, kan een familielid of kennis u misschien hiermee helpen! Geef duidelijk aan waar u opgehaald wilt worden en of u mee gaat met de ochtend- of middagrit. Aanmelden kan via de Burgerij Klimmen via  06 – 13 03 14 72/045 – 405 33 76 (vaste nummer te bereiken op dinsdagmiddag, woensdagochtend en donderdagochtend) of burgerij.klimmen@voerendaal.nl en Ransdaal burgerij.ransdaal@voerendaal.nl