Mannen van Gen Berg

Mannen van Gen Berg is een activiteit voor mannen. Onder leiding van twee vrijwilligers  uit Ubachsberg, Bjorn Schaapkens en Bob Gossens, wordt er samen gekookt en gegeten.  

Geen hoogdravende gerechten. Alles wordt vers gemaakt, met goede voedingswaarden en natuurlijk smakelijk bereid. Na het koken eet u gezellig samen, wordt er opgeruimd en vervolgens onder het genot van een drankje een Champions League voetbalwedstrijd gekeken.  

Waar en wanneer
De activiteit vindt plaats in de Burgerij Ubachsberg (MFC ‘De Auw Sjoeël’,  Oude Schoolstraat 33) op woensdag 19 februari en woensdag 11 maart. Vanaf 18.00 uur is er inloop en worden de taken van het koken, tafeldekken en alles klaarzetten verdeeld. Daarna wordt er gekookt en gegeten en om 21.00 uur start de wedstrijd, die u op groot scherm kunt bekijken. Heeft u geen vervoer, dan kan dat geregeld worden via de BuurtBus.  

Kosten voor de activiteit 
De boodschappen voor iedere bijeenkomst worden gezamenlijk betaald om er zo voor  te zorgen dat de activiteit goedkoop en toegankelijk is voor iedere inwoner. De drank is  voor eigen rekening naar aanleiding van de prijslijst van het MFC. 

Aanmelden
Heeft u interesse in deze Mannen van Gen Berg activiteit, meldt u zich dan aan via emailadres: burgerij.klimmen@voerendaal.nl (ook voor de BuurtBus) of via
telefoonnummer:  06- 13 03 14 72/045 – 405 33 76 (vaste nummer te bereiken op dinsdagmiddag, woensdagochtend en donderdagochtend) of via de gemeente 045 - 575 33 99.  
Of meldt u aan bij de Burgerij in uw kern. Aanmelden kan tot uiterlijk de zondag van  te voren, in verband met boodschappen doen. Buiten de openingstijden van de Burgerij  zijn de vrijwilligers van de BuurtBus bereikbaar via 06 - 30 04 17 84. 

Meer informatie 
Wilt u meer informatie over Mannen van Gen berg of wilt u als vrijwilliger aan de slag, dan kunt u terecht bij Josien Tillmanns via josien.tillmanns@voerendaal.nl of telefonisch  06 - 30 57 79 51.