Ouders & Zo

Ouders & Zo wordt georganiseerd vanuit de Burgerij Voerendaal-Kunrade en is bedoeld voor opvoeders/verzorgers (alleenstaand of met partner) die het leuk vinden om actief bezig te zijn en daarnaast andere opvoeders/verzorgers te ontmoeten. Met elkaar het gesprek aan te gaan over thema’s rondom opvoeding, om ervaringen te delen, tips en tricks uit te wisselen of vragen aan elkaar te stellen. Tijdens het eerste uur gaat de groep wandelen en na afloop wordt er onder het genot van een kopje thee of koffie in de Burgerij nagepraat. Al naar gelang de wensen van de deelnemers is dit een-op-een of met de hele groep. Indien gewenst kan er een professional aansluiten om informatie en tips te geven over veel gestelde vragen. Uiteraard is de wandeling geschikt om een kinderwagen mee te nemen.

De pilot voor Ouders & Zo start in de kern Voerendaal-Kunrade, maar geïnteresseerden vanuit de hele gemeente zijn welkom. Afhankelijk van de behoefte kan Ouders & Zo later ook nog opgezet worden op een ander tijdstip of zelfs in een van de andere Burgerijen.

Waar en wanneer?
De Burgerij Voerendaal-Kunrade (Bibliotheek), Furenthela 17, Voerendaal. Ouders & Zo vindt elke derde maandag van de maand plaats van 19.00-20.30 uur. Aanmelden voor deze activiteit is niet nodig.