Maandprogramma's de Burgerij

Vanwege het coronavirus hebben wij besloten om de activiteiten in de Burgerij niet door te laten gaan tot 1 april. Ook de Hoeskamers zijn gesloten. We hangen een mededeling op bij de Burgerijen, maar de kans is dat we niet iedereen kunnen bereiken. Wij vragen daarom uw medewerking om mensen in uw omgeving hierover te informeren.

Bekijk onderstaand de maandprogramma's van elke Burgerij. De activiteiten van bibliotheek Voerendaal vindt u in het programma van Burgerij Voerendaal-Kunrade of op de site van bibliotheek Kerkrade

  • Burgerij Klimmen -  
  • Burgerij Ransdaal - 
  • Burgerij Voerendaal-Kunrade - 
  • Burgerij Ubachsberg - 

    Heeft u zelf een idee voor een activiteit of wilt u zelf een workshop/lezing geven over uw hobby aan buurtgenoten? Heeft u een plan om de leefbaarheid van uw wijk te verbeteren? Of bent u op zoek naar leuk vrijwilligerswerk in de buurt? Tips voor activiteiten die u graag zou willen doen of suggesties voor onderwerpen waarover u meer wilt weten zijn daarom van harte welkom! Meld dit bij de Burgerij of bij de gemeente, via Josien Tillmanns, 06 – 30 57 79 51. Dan nemen wij contact met u op.