Enthousiaste jongeren gezocht die willen meedenken

We zijn op zoek naar kinderen en jongeren van 10 tot en met 20 jaar die advies willen geven aan de gemeente Voerendaal over voor hen belangrijke thema’s. Denk aan sport, uitgaan, evenementen, jeugdhulp, onderwijs, cultuur, wonen, werken en nog veel meer. 

We vinden de meningen en ideeën van jongeren heel waardevol, daarom richt de gemeente een jongerenraad op. Zo’n raad bestaat uit minimaal 5 jongeren uit Voerendaal. Zij geven ‘onze’ jeugd een stem en adviseren zo het college van Burgemeester en Wethouders.

Interesse om deze groep te versterken?

Wil jij graag meedenken en ben je tussen de 10 en 20 jaar oud? Geef je dan op en praat mee over diverse actuele thema’s die spelen in gemeente Voerendaal. De jongerenraad komt 2 keer per jaar bij elkaar, in het voorjaar en het najaar. Daarnaast word je ook betrokken bij acties en evenementen voor jongeren. Je kunt ideeën dus ook direct in praktijk brengen. En er is uiteraard ook ruimte voor gezelligheid!

Lijkt het jou leuk om je in te zetten voor de jongeren in onze gemeente? Of heb je suggesties voor belangrijke thema’s? Top! Stuur dan een mailtje aan info@voerendaal.nl o.v.v. ‘Jongerenraad’. We gaan ervanuit dat je gemotiveerd bent, het leuk vindt om samen te werken en een eigen mening hebt. We zien er naar uit om je te leren kennen!