GRATIS Webinar | Isoleren en ventileren

Dit is de perfecte kans om meer te weten te komen over de nieuwste trends en technieken op het gebied van isolatie en ventilatie die uw huis energiezuiniger en comfortabeler maken. 

 25 april 2023 – 19:30 uur
▶️ Schrijf u hier in:  www.webinarswwwl.nl

De experts van de WoonWijzerWinkel delen waardevolle informatie over verschillende isolatiematerialen en -methoden in relatie tot het bouwjaar van uw woning, mogelijkheden voor lage temperatuur verwarming, evenals de beste ventilatiesystemen voor een gezond en comfortabel binnenklimaat. 

Ook worden bijzondere objecten behandeld zoals monumentale panden, VvE ’s en maatschappelijke, sport- en culturele gebouwen.

Naast het verkrijgen van praktische tips en tricks, zullen de experts u ook helpen een beter begrip te krijgen van de mogelijke subsidies, kosten en baten en financieringsmogelijkheden die met isolatie- en ventilatieoplossingen gepaard gaan, zodat u de juiste keuzes kunt maken voor uw specifieke situatie.

Tijdens de live Q&A-sessie krijgt u de kans om uw vragen te stellen aan de deskundigen.

Dit Webinar wordt georganiseerd door de Parkstad gemeenten voor Parkstad bewoners.  Parkstad bewoners kunnen zowel fysiek als online deelnemen aan het Webinar. Inwoners buiten Parkstad hebben enkel de mogelijkheid om online deel te nemen. Dus zeker ook interessant voor u!