GRATIS Webinar | Zelf energie opwekken: best gemakkelijk!

Schrijf u nu in | 9 mei 2023 – 19:30 uur

Bent u geïnteresseerd in het opwekken van uw eigen duurzame energie en wilt u weten hoe zonnepanelen werken? Schrijf u dan nu in voor ons gratis Webinar: "Zelf energie opwekken: best gemakkelijk!" Tijdens deze interactieve online sessie nemen we u mee op een reis door de fascinerende wereld van zonne-energie en andere vernieuwbare energiebronnen.

In dit Webinar leert u alles over de werking van zonnepanelen en hun opbrengst. We behandelen de nieuwste technieken en materialen, zoals wattpiek, monokristallijn, polykristallijn, dunne film, schakelingen en omvormers. Onze experts en onze kwaliteitsuitvoerder Visie Duurzaam zullen uitleggen hoe deze technologieën werken en hoe u ze kunt toepassen om uw energievoorziening slimmer te verduurzamen en uw energiekosten te verlagen. Met concrete cases en referenties.

Maar er is meer! We gaan ook dieper in op andere vernieuwbare energiebronnen zoals wind- en warmte-energie. We bespreken het effect van batterijen en dynamische contracten op het energielandschap. Ontdek hoe deze alternatieven een rol kunnen spelen in de energietransitie en hoe ze kunnen bijdragen aan een groenere en duurzamere toekomst.

Mis deze kans niet om uw kennis over zonne-energie en andere duurzame energiebronnen te vergroten. Schrijf u vandaag nog in voor dit gratis Webinar en neem een stap in de richting van een groenere, duurzamere toekomst voor uzelf en uw omgeving.

Registreer nu en maak deel uit van de energierevolutie!

Dit Webinar wordt georganiseerd door de Parkstad gemeenten voor Parkstad bewoners. Parkstad bewoners kunnen zowel fysiek als online deelnemen aan het Webinar. Inwoners buiten Parkstad hebben evengoed de mogelijkheid om online deel te nemen. Dus zeker ook interessant voor u!

Schrijf u hier vrijblijvend in en wij nodigen u op tijd uit voor alle gekozen Webinar data! : www.webinarswwwl.nl