Noodfonds energiearmoede verenigingen en ondernemers

De energieprijzen zijn flink gestegen de afgelopen maanden. Dat voelen we allemaal in onze portemonnee. Er zijn verschillende landelijke en lokale regelingen om inwoners, verenigingen en ondernemers te steunen. Daarnaast kan er worden bespaard op energiekosten door bijvoorbeeld minder te stoken of beter te isoleren.

Runt u een stichting, verenging of onderneming en staat het water u aan de lippen door de stijgende energiekosten? Neem dan contact op met gemeente Voerendaal. Wij kunnen met u bespreken wat de mogelijkheden voor u zijn. Wellicht is er een regeling waar u nog geen gebruik van maakt of kunt u nog verder besparen? In december is door de Raad besloten om als gemeente Voerendaal een Noodfonds energie-armoede in te stellen. Het doel van dit noodfonds is om (aanvullend aan rijksregelingen en lokale regelingen) verenigingen en ondernemers die in de problemen komen door de hoge energieprijzen, te ondersteunen. Samen gaan we op zoek naar een oplossing.  

Ga voor meer informatie over 'steun tegen energiearmoede' naar deze webpagina of neem contact op met Gemeente Voerendaal: info@voerendaal.nl of bel 045 - 575 33 99.