Wegomleiding Ubachsberg Simpelveld 23 januari / 1 februari

Gemeente Voerendaal werkt van maandag 30 januari t/m woensdag 8 februari aan een nieuwe wegversmalling op de Wijnstraat-Kerkstraat, vlak voor de kern van Ubachsberg. Naar verwachting duren deze werkzaamheden 1,5 week.

De afgelopen jaren ontving de gemeente veel klachten over het hard rijdend verkeer richting de kern van Ubachsberg. Na grondig onderzoek blijkt de wegversmalling de enige passende oplossing voor dit probleem.

Tijdens de werkzaamheden wordt de Wijnstraat afgesloten De weg is in beide richtingen volledig afgesloten tussen de Scheepensweg en Ubachsberg kruispunt Veeweg – Kerkstraat  (ca. 200 m). 

De omleiding wordt aangegeven met duidelijke omleidingsborden. Op verschillende plekken op de route en op verschillende tijdstippen op de dag zetten we verkeersregelaars in. 

We beseffen dat de omleidingsroute niet ideaal is. En wij realiseren ons dat dit voor veel ongemak zorgt. Wij hopen dan ook op uw begrip.

OMLEIDING VERKEER VANUIT KERKRADE

Doorgaand verkeer vanuit Kerkrade (Imstenraderweg) richting Simpelveld (via de Wijnstraat) in richting van Ubachsberg/Wijlre zal omgeleid worden via de Huls/Loevemicherweg/Wissemicherweg/Vrouweheide/Mingersborg/Kerkstraat te Ubachsberg,

OMLEIDING VANUIT UBACHSBERG
Verkeer komende vanuit Ubachsberg/Wijlre/Voerendaal in richting Simpelveld/Kerkrade wordt omgeleid via de Veeweg/Weg door het Boschveld/Wijnstraat.

Op verschillende plekken op de route en op verschillende tijdstippen op de dag zetten we verkeersregelaars in. Ook plaatsen we duidelijke omleidingsborden.