Luisterlijn

Heeft u het even moeilijk, voelt u zich alleen of wilt u uw verhaal kwijt? Soms is het lastig om iemand te vinden in uw omgeving die écht naar u luistert of waarmee u kunt praten. Of u zoekt juist naar iemand die u niet persoonlijk kent.

Hart voor Voerendaal hulplijn
Omdat bezoekers niet meer naar de Hoeskamers, de lunches en de activiteiten kunnen komen, zijn we de Hart voor Voerendaal hulplijn gestart. Vrijwilligers bellen de reguliere bezoekers regelmatig om een praatje te maken, om te horen hoe het gaat. Zou u het fijn vinden om gebeld te worden? Of kent u iemand waarover u zich zorgen maakt? Neem dan contact op via 06 - 13 03 14 72 / 045 - 405 33 76 of stuur een email naar burgerij@voerendaal.nl.

Luisterlijn
Bij de vrijwilligers van de Luisterlijn kunt u dag en nacht terecht voor een goed gesprek. Alle dagen van de week. Het hele jaar door. Met echte aandacht luisteren zij naar uw verhaal. Anoniem en vertrouwd. Zonder oordeel. De Luisterlijn is te bereiken via telefoonnummer 0900 – 0767 (normaal tarief) of chat/mail via www.deluisterlijn.nl