Vaccinaties

Alles over de vaccinaties kunt u vinden op de website van Rijksoverheid.

Ouderen vanaf 70 jaar zonder Omnibuzz pas worden gratis vervoerd naar de locatie waar ze gevaccineerd worden tegen corona.

Wat moet u doen?

Als u de oproep voor de COVID-19 vaccinatie krijgt, staat in deze oproep wanneer u een afspraak kunt maken. Als u met de GGD belt om de afspraak te maken, krijgt u ook de vraag op welke manier u naar de priklocatie reist. Als u met Omnibuzz naar de vaccinatielocatie reist, moet u dit vermelden. Zij houden dan hiermee rekening bij het inplannen.

Daarna kunt u uw rit boeken bij Omnibuzz. Bent u geen klant, dan kunt u een afspraak via het callcenter, telefoonnummer 0900 – 0699 of via e-mail: ritreservering@omnibuzz.nl. Bent u wel klant dan kunt u ook reserveren via de website of via het klantportaal.

De chauffeur blijft op u wachten bij de locatie. U gaat dus met dezelfde chauffeur terug. Wij vragen u om de richtlijnen en adviezen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en de Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD) op te volgen. Heeft u symptomen van het coronavirus, blijf dan thuis en reis niet.

Als u met Omnibuzz reist, gelden ook onderstaande regels:
- U draagt een chirurgisch mondkapje of medisch mondkapje.
- De chauffeur voert bij het instappen een gezondheidscheck uit.
- De chauffeur wijst u aan waar u moet gaan zitten.

Bekijk ook de veelgestelde vragen(docx14 KB) voor niet-klanten.