Groot onderhoud wegen

Asfaltonderhoud
Met ingang van 19 april 2021 start wegenbouwbedrijf Heijmans met de uitvoering van het onderhoud planjaar 2021 aan diverse wegen binnen onze gemeente. 

De werkzaamheden die gepland zijn van maandag 10 mei tot en met 14 mei zijn:

- Diverse kortdurende asfalt reparatie te Voerendaal-Klimmen-Ransdaal-Termaar.

De werkzaamheden die gepland zijn van maandag 24 mei tot en met vrijdag 28 mei zijn:
- Diverse kortdurende asfaltreparaties in Voerendaal – Ransdaal en Klimmen.
- Asfaltreparatie Heek in Klimmen. Hier plaatsen we een omleiding(pdf3 MB) van donderdag 27 mei 07:00 uur tot vrijdag  28 mei 16:00 uur.  

De werkzaamheden die gepland zijn van maandag 31 mei tot en met vrijdag 04 juni zijn:

- Diverse kortdurende asfaltreparaties in Voerendaal – Ransdaal en Klimmen.
- Asfaltreparatie en het aanbrengen van een nieuwe toplaag Kruishoeveweg in Ubachsberg. Hier plaatsen we een omleiding(pdf5 MB) van maandag 31 mei 07:00 uur tot en met vrijdag d.d. 04 juni 16:00 uur.
- Asfaltreparatie aanbrengen Karstraat in Ransdaal. Hier plaatsen we een omleiding(pdf5 MB) van maandag 31 mei 07:00 uur tot en met vrijdag 04 juni 16:00 uur.  

Bij de kleinschalige reparaties blijven de wegen bereikbaar en berijdbaar. Bij de grootschalige werkzaamheden kan het nodig zijn om voor de duur van het werk het verkeer om te leiden. Hiervoor worden verkeersmaatregelen getroffen en/of verkeersregelaars ingezet. Bewoners van de straat die het aangaat worden tijdig door de aannemer of directie op de hoogte gebracht. Ook zal de aannemer afspraken maken over de dag(en) en wijze van uitvoering. 

Wij beseffen ons dat werken aan de weg ongemak met zich meebrengt en doen daarom ons uiterste best om dit tot een minimum te beperken. Bij vragen of opmerkingen gedurende de uitvoering van de werken kunt u terecht bij de uitvoerder van wegenbouwbedrijf Heijmans de heer Wesley van Kan telefonisch bereikbaar op 06 – 31 10 92 50 of per mail wkan@heijmans.nl of de toezichthouder van gemeente Voerendaal de heer Roger Kurvers telefonisch bereikbaar op 06 – 51 50 66 98 of per mail roger.kurvers@rhdhv.com.