Appartementencomplex Houtstraat/Dr. Poelsstraat 

appartementencomplex

Op de locatie hoek Houtstraat – Doctor Poelsstraat in Klimmen ligt een onbebouwd terrein. Vanhier Wonen is van plan op deze locatie een appartementencomplex te realiseren met in totaal twintig levensloopbestendige wooneenheden. De start van de voorbereiding van de realisatiefase van dit appartementencomplex wordt door Vanhier Wonen nu opgepakt. Het proces van bezwaarschriften en beroepschrift is afgerond, zodat de verleende Omgevingsvergunning nu onherroepelijk van kracht is.

De aannemer start allereerst met grondwerkzaamheden. Vanhier Wonen neemt berichtgeving naar de omgeving voor haar rekening.

Het gaat om de bouw van twintig appartementen in een complex bestaande uit drie bouwlagen. Op de begane grondlaag zijn zes appartementen voorzien, op de eerste verdieping zeven appartementen en op de tweede verdieping eveneens zeven appartementen.  Onder het complex wordt een kelderlaag gerealiseerd, waarin onder meer ruimte is voor bergingen behorende bij de appartementen. Alle appartementen zijn voorzien van een eigen buitenruimte. Voor de appartementen op de begane grondlaag in de vorm van een terras, voor de appartementen op de verdiepingen in de vorm van een balkon. Er zijn 37 parkeerplaatsen, deels op eigen terrein en deels openbaar.

Meer informatie vindt u in de presentatie.(pdf2 MB)