BuurtBus

Wilt u deelnemen aan een van de activiteiten in de Burgerij maar heeft u geen vervoer? Dan kunt u gebruik maken van de BuurtBus. De BuurtBus rijdt van en naar de activiteiten die worden georganiseerd in de Burgerij. De BuurtBus is met name bedoeld voor mensen die het niet lukt om zelf of met behulp van het eigen netwerk in de Burgerij te komen. 

Wanneer u gebruik wilt maken van de BuurtBus, bel dan naar 06 - 30 04 17 84 of stuur een e-mail naar burgerij@voerendaal.nl. Geef duidelijk aan naar welke activiteit in welke Burgerij u vervoer nodig heeft en laat ook uw contactgegevens achter. De BuurtBus rijdt alleen van het thuisadres naar de Burgerij en weer terug en is ook gebonden aan de tijdstippen van de betreffende activiteit in de Burgerij.

Eerste keer meerijden? Houd dan rekening met 1 week wachttijd. Verder is het belangrijk dat u op tijd klaar staat om te vertrekken, zodat de BuurtBus iedereen op tijd kan ophalen.

De BuurtBus is gratis voor de inwoners van Voerendaal die naar een activiteit van de Burgerij gaan. Een rollator kan mee in de bus, maar rolstoelvervoer is helaas niet mogelijk.