Ondernemersnetwerk

In de gemeente Voerendaal zijn drie ondernemersverenigingen actief.

De Sociëteit Voerendaal

De Sociëteit Voerendaal is een ondernemersnetwerk voor alle Voerendaalse bedrijven. Meer informatie vindt u op de website van de Sociëteit Voerendaal. Onder het motto 'Voor en Door Voerendaalse ondernemingen!' organiseert de Sociëteit ongeveer 6 bijeenkomsten per jaar voor haar deelnemers. Sociëteit Voerendaal heeft als doel het netwerken tussen Voerendaalse ondernemingen onderling én met andere partijen te stimuleren. Hierdoor kan de Sociëteit een bijdrage leveren aan het vergroten van een gezond Voerendaals ondernemersklimaat. Onze deelnemers zijn de eigenaren en directeuren/general managers van een bedrijf dat gevestigd is in de gemeente Voerendaal. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Anke Willems-Jehne (Willems projectmanagement), tel 06 - 43039198, email anke@societeitvoerendaal.nl.

De Ondernemersvereniging Lindelaufer Gewande

De Ondernemersvereniging Lindelaufer Gewande behartigt de belangen van de bedrijven op het bedrijventerrein Lindelaufer Gewande. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Eric van Bussel (Boelen Tandtechniek), tel. 045-5750161, email  info@boelentandtechniek.nl. Verdere informatie kunt u vinden op de website.
 

Winkeliersvereniging Furenthela

Winkeliersvereniging Furenthela is een vereniging voor de winkeliers in het centrum van Voerendaal. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Peggy Pluijmen (Slijterij-Wijnhandel Vinitor), tel 045 - 575 11 73, email slijterij@vinitor.nl.