Categorieën

  • Afgerond
  • Wonen

20 appartementen Houtstraat / Dr Poelsstraat

Op de locatie hoek Houtstraat – Doctor Poelsstraat in Klimmen ligt een onbebouwd terrein. Vanhier Wonen is van plan op deze locatie een appartementencomplex te realiseren met in totaal twintig levensloopbestendige wooneenheden. De start van de voorbereiding van de realisatiefase van dit appartementencomplex wordt door Vanhier Wonen nu opgepakt. Het proces van bezwaarschriften en beroepschrift is afgerond, zodat de verleende Omgevingsvergunning nu onherroepelijk van kracht is.
Inmiddels is Aannemersbedrijf Jongen gestart met de grond- en bouwwerkzaamheden. 
Vanhier Wonen zorgt voor de berichtgeving naar de omgeving. 

Het gaat om de bouw van twintig appartementen in een complex bestaande uit drie bouwlagen. Op de begane grondlaag zijn zes appartementen voorzien, op de eerste verdieping zeven appartementen en op de tweede verdieping eveneens zeven appartementen.  Onder het complex wordt een kelderlaag gerealiseerd, waarin onder meer ruimte is voor bergingen behorende bij de appartementen. Alle appartementen zijn voorzien van een eigen buitenruimte. Voor de appartementen op de begane grondlaag in de vorm van een terras, voor de appartementen op de verdiepingen in de vorm van een balkon. Er zijn 37 parkeerplaatsen, deels op eigen terrein en deels openbaar.

Interesse in één van de appartementen? 

Te zijner tijd zullen de woningen te huur worden aangeboden via de website: www.thuisinlimburg.nl. Wanneer u eventueel in aanmerking wilt komen voor één van deze woningen, is het aan te raden om u alvast in te schrijven als woningzoekende op Thuis in Limburg. Dit is kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook kunt u zich aanmelden voor een interesselijst. Vanhier Wonen houdt u dan op de hoogte van de voortgang van het project, bijvoorbeeld wanneer de verhuurbrochure gereed is en wanneer de woningen gepubliceerd staan op de website van Thuis in Limburg. U weet dan dat u als geïnteresseerden kunt reageren op de woningen.