Categorie├źn

  • In uitvoering
  • Wonen

6 woningen Raadhuisplein 3

Onze gemeente en Swentibold projectontwikkeling zijn een koop/verkoop en ontwikkelovereenkomst perceel Raadhuisplein 3 aangegaan. Op 3 juni 2021 overhandigde de toenmalige wethouder Peter Thomas de overeenkomst aan Roger van Eijs van Swentibold.

De projectontwikkelaar ontwikkelde op dit perceel 6 hoogwaardige levensloopbestendige koopwoningen aan een nieuw verkeersluw straatje. Het ontwerp bestemmingsplan heeft gedurende zes weken ter inzage gelegen. Er zijn geen zienswijzen ingediend. 
De woningen zijn inmiddels alle zes verkocht. 
Voor de verkoop van de woningen schakelde Swentibold makelaarskantoor Ruyters in. In deze brochure (pdf, 11 MB) leest u meer over de woningen en het ontwerp. 

Verwachte oplevering

De bouw van de woningen is gestart en naar verwachting worden de woningen in de loop van 2023 opgeleverd.

De besluitvorming over het bestemmingsplan door de gemeenteraad heeft plaatsgevonden in de raadsvergadering van oktober 2021. De aanvraag voor de omgevingsvergunning is voorbereid door Swentibold. Zij contracteren ook een aannemer. De aanvraag omgevingsvergunning is op de gebruikelijke wijze bekend gemaakt. 

De omgevingsvergunning voor de zes levensloopbestendige woningen aan het Raadhuisplein 3 is inmiddels verleend en op 4 maart 2022 bekend gemaakt:

Bekijk bericht