Hel van Voerendaal

Op zondag 30 juli a.s. vindt de 56ste editie van de Hel van Voerendaal plaats. Maar liefst 150 wielrenners uit België en Nederland gaan dit jaar 'strijden' voor de snelste tijd op de smalle weggetjes in de Limburgse heuvels.

De start van de Hel van Voerendaal vindt rond 13:00 uur plaats bij Résidence Valkenburg. De finish is rond 17:00 uur op de Kerkveldweg in Klimmen. In totaal leggen de deelnemers 9 rondes van 16,8 kilometer af.

Om dit in goede banen te leiden, vinden er die dag aanvullende verkeersmaatregelen plaats. Langs het gehele parcours (met uitzondering van de Valkenburgerweg) geldt er die dag een parkeerverbod.

De route is: Kerkveldweg, Schoolstraat, Klimmenderstraat, Barrier, Valkenburgerweg, Bergseweg, Oude Schoolstraat, Kerkstraat, Colmonterweg, Korenweg, Vrakelbergerweg, Afvaartweg, Heugdenweg, Scheumerweg, Ransdalerstraat, Kampstraat, Koulenbergsweg, Koulen, Termaar, Mareheiweg, Peerboomkensweg, Penderskoolhofweg, Holleweg, Kerkveldweg.

De Kerkveldweg is van 9 tot 18 uur afgesloten voor al het verkeer en de Schoolstraat van 12 tot 18 uur. Er staan verkeersregelaars die u wegwijs maken.

Kijk op de website https://helvanvoerendaal.nl voor meer informatie.

Of lees het online programmaboekje