Huurovereenkomsten met vaste gebruikers Open Club Klimmen ondertekend

Afgelopen week tekende wethouder Ruud Braun de huurovereenkomsten van de Open Club Klimmen met de vaste gebruikers Cicero, Meander, VV Hellas, TV Klimmen, PuurJong, Fysiotherapie Keijsers en bibliotheek Kerkrade e.o. Eerder werd al de huurovereenkomst met Humankind en de bruikleenovereenkomst met INNOVO getekend. Hiermee hebben alle partners hun handtekening gezet voor een jarenlange samenwerking in Klimmen!

Met de ondertekening van de alle huurovereenkomsten wordt de jarenlange samenwerking in voorbereiding op de Open Club Klimmen bekrachtigd. De bouw van de Open Club Klimmen verloopt voorspoedig en de gebruikers staan in de startblokken om hun intrek te nemen. De formele ondertekening van de huurovereenkomsten is daarmee een belangrijke mijlpaal. Nadat INNOVO en Human Kind reeds hun handtekening hebben gezet, zijn nu alle vaste gebruikers van de Open Club definitief aan boord. Medio 2025 zullen zij zich vanuit de Open Club dagelijks inzetten voor een sterke Klimmense gemeenschap.

Wethouder Ruud Braun: ‘Met de ondertekening van de huurovereenkomsten kunnen we met vertrouwen verder toewerken naar de ingebruikname van de Open Club Klimmen. Het is een lange weg geweest maar we zijn er bijna, ik ben trots op het vertrouwen en de wilskracht van onze vaste gebruikers die er altijd in hebben geloofd om er een succes van te maken!’

Samen op weg naar een gezond, sociaal en gelukkig Klimmen

Met de Open Club Klimmen investeert de gemeente Voerendaal in de leefbaarheid en toekomstbestendigheid van Klimmen. In de Open Club Klimmen worden verschillende partijen gehuisvest. Zo kan iedereen (blijven) sporten in een moderne accommodatie, ontstaat er een rijke leeromgeving waar kinderen zich kunnen ontwikkelen, is er zorg om de hoek beschikbaar en is er ruimte om elkaar te ontmoeten. Naast de eigen activiteiten, werken verenigingen, onderwijs, ondernemers en zorgaanbieders ook samen aan een betere toekomst, vanuit de filosofie: samen zijn we één gemeenschap die verbindt, verrijkt en verenigt.

Meer informatie over de Open Club Klimmen vindt u op de website www.openclubklimmen.nl

Het project Open Club Klimmen wordt mede mogelijk gemaakt door IBA Parkstad, Provincie Limburg, Stadsregio Parkstad en INNOVO.