Minder groenonderhoud dan gewend

De medewerkers van de onderhoudsdienst die in onze gemeente voor het groenonderhoud zorgen, doen elk jaar hun best om alles mooi te houden. Maar dit jaar is het extra lastig: We hebben niet genoeg mensen om al het werk te doen en we kunnen het werk ook niet altijd meer uitbesteden. Dit betekent dat wij dit jaar minder onderhoud kunnen uitvoeren dan u van ons in voorgaande jaren gewend was.

Wat betekent dit voor het openbaar groen?

Na een aantal droge jaren, verwachten wij dat er dit jaar meer regen valt. Hierdoor zal er dus meer groei zijn dan in de voorgaande jaren. Dat betekent dat het openbaar groen er minder verzorgd uitziet dan u gewend bent. Verwacht dus meer onkruid in de plantenbakken, gras dat wat langer wordt, zwerfafval dat langer blijft liggen en meer onkruid op de paden.

Maar we zorgen er wel voor dat alles veilig blijft. Het onderhoud dat nodig is om de omgeving veilig te houden, doen we daarom als eerste.

We rekenen op uw begrip en medewerking

Ziet u een probleem in het onderhoud van het openbaar groen, laat het ons weten.
Ook als u zelf wilt meehelpen, kunt u contact opnemen met team beheer en onderhoud, via 045-575 33 99 of info@voerendaal.nl.