Ontmoeten en samen koken voor mantelzorgers

Zorgt u langdurig en onbetaald voor een chronisch zieke, gehandicapte of hulpbehoevende persoon uit uw omgeving? Dan bent u mantelzorger. 

Sinds kort organiseren we regelmatig in het Kunderhoes de ‘Tafel van Ontmoeting’. Deze prikkelarme huiskamer is er speciaal voor o.a. mantelzorgers. Door het delen van waardevolle ervaringen en het luisteren naar elkaar, bieden we elkaar steun en begrip.

Meer info vindt u op onze website www.voerendaal.nlof neem contact op met mevrouw Francisco-Honnef via 045-5753399of mantelzorgpunt@voerendaal.nl.

Onvergetelijke avond

Wist u dat de Alzheimer vereniging Parkstad elke vierde dinsdag van de maand tussen 17.00 en 20.00 uur de Onvergetelijke Kookclub organiseert in Heerlen?

De Kookclub is er voor ieder met dementie en diens mantelzorger of maatje in regio Parkstad. Door samen te koken, eten en verhalen te delen, wordt er een onvergetelijke avond bezorgd.

De bijdrage is 7,50 euro per persoon. Voor meer informatie kunt u terecht op www.alzheimer-nederland.nl/regios/parkstad-limburg en aanmelden kan via mail: m.schmitz@alzheimervrijwilligers.nl