Samen maken we het buitengebied veiliger

We streven naar een veilig buitengebied in gemeente Voerendaal, waarin we samen prettig kunnen wonen, werken en recreëren. Voerendaal is de poort naar het heuvelland en we hebben dan ook veel (agrarisch) buitengebied met mooie ondernemingen. Helaas nodigt het buitengebied ook uit om illegale activiteiten te ontplooien. Overlast, (drugs)afvaldumpingen, diefstal, inbraak, vernielingen en stroperij zijn zaken die we als gemeente willen voorkomen.

Samen met PVO Limburg en professionele partners als politie, brandweer, omgevingsdiensten wil gemeente Voerendaal dit aanpakken. De input van inwoners is hierbij zeer belangrijk. Wilt u informatie met ons delen of heeft u ideeën over een veiliger buitengebied? U bent van harte welkom bij de ‘Alert bijeenkomst’ op maandag 18 maart in het gemeentehuis. Inloop vanaf 19:30, start om 19:45 uur. U kunt zich aanmelden via deze link.

Kunt u die avond niet, maar wilt u wel tips met ons delen? Stuur dan een mail naar info@voerendaal.nl o.v.v. informatie Alert Bijeenkomst.