Wilt u meedenken over de veiligheid in het buitengebied?

Woont of werkt u in het prachtige buitengebied van Voerendaal? Dan geniet u vast van de prachtige omgeving en natuur. Maar door de meer afgelegen ligging heeft u misschien ook wel eens last (gehad) van illegale activiteiten. Denk aan overlast, (drugs)afvaldumpingen, diefstal, inbraak, vernielingen, stroperij, brand- en verkeersonveilige situaties. Dit willen we inzichtelijk maken en aanpakken. En dat willen we graag samen met u doen.  

Bijeenkomst 17 januari 2024

U hoort en ziet, vanuit de ogen en oren in het buitengebied zelf, wat er écht speelt. Een veilig buitengebied, waarin we allen prettig kunnen wonen, werken en recreëren, is een gedeelde verantwoordelijkheid. Heeft u ideeën, suggesties, inzichten en ervaringen over de veiligheid in het buitengebied (alles buiten de dorpskernen)? Dan nodigen we u graag uit om, op woensdag 17 januari vanaf 19.30 uur in het gemeentehuis van Voerendaal, deel te nemen aan de ‘Alert Bijeenkomst’. 

Samen met PVO, brandweer, politie en omgevingsdiensten

De Alert Bijeenkomst is een gezamenlijk initiatief van gemeente Voerendaal, PVO Limburg en professionele partners zoals politie, brandweer en omgevingsdiensten. Met zijn allen willen we criminele activiteiten voorkomen en zo het buitengebied veiliger maken. Tijdens deze bijeenkomst vertellen we u over de risico’s die het buitengebied met zich meebrengt, wordt informatie opgehaald, inzichten gedeeld en kunt u interessante presentaties bijwonen.

Aanmelden

Heeft u hart voor de leefbaarheid en veiligheid in het buitengebied (rondom de kernen van gemeente Voerendaal)? Reserveer dan woensdag 17 januari  alvast in uw agenda en meld u aan via deze link. 

Indien u niet in staat bent om aanwezig te zijn bij de bijeenkomst, maar wel waardevolle informatie met ons wilt delen, dan kan dat via mail: info@voerendaal.nl 

Samen maken we ons buitengebied veiliger en leefbaarder. Hopelijk tot dan!