Voerendaal Magazine

Enquête Voerendaal magazine
Binnenkort ontvangt u de 40e editie van het Voerendaal Magazine. Een mooi moment om aan u als lezer uw mening te vragen over het magazine. In een korte enquête in het magazine vragen we informatie over de layout en de inhoud. Bent u tevreden over het magazine? Leest u het nooit of altijd? Welke onderwerpen mist u? Wat vindt u van de vormgeving? Geef uw mening via een enquête zodat we het magazine nog meer naar uw zin kunnen maken. U kunt de enquête invullen en opsturen naar Gemeente Voerendaal, Margreeth van der Heijde, Postbus 23000, 6367 ZG Voerendaal of digitaal invullen.

Alvast hartelijk dank voor het delen van uw mening!

De veertigste uitgave van het magazine(pdf8 MB) ván de gemeente Voerendaal, vóór alle inwoners van onze mooie gemeente is uit! De informatie die u hierin leest gaat over belangrijke projecten en gemeentelijke beleidszaken. Daarnaast komen in het magazine uitgebreid inwoners, ondernemers, verenigingen en bezoekers aan het woord. Over zaken die u aangaan en die zich afspelen in uw omgeving. 
U kunt ervan op aan, dat uw gemeente haar dienstverlening én het contact met u verder wil verbeteren. In dit magazine willen wij u weer graag informeren over de initiatieven die zijn ontstaan in deze coronatijd, de Dame van Voerendaal, een interview met de dames van het Zomerfestival comité, Via Coriovallum en nog veel meer. Wij wensen u veel leesplezier. 

Wilt u reageren op de inhoud van dit magazine? Of heeft u suggesties voor een volgende uitgave? Laat dan een bericht achter via info@voerendaal.nl